cup with brown and white liquid_edited_e

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn fotografie! Heb je vragen, spreekt mijn stijl je aan en wil je graag een fotoshoot boeken of heb je interesse om samen te werken?

Via het contactformulier kun je contact met mij opnemen.

Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen en neem na het ontvangen van je bericht binnen 72 uur contact met je op.

arrow&v
arrow&v

Bedankt voor je berichtje!

Contact

Info

Op dit moment fotografeer ik alleen in de regio Utrecht. Ik heb verschillende mooie buitenlocaties waar jullie uit kunnen kiezen. Bij een newborn shoot kunnen jullie er voor kiezen om de fotoshoot te laten plaatsen vinden thuis of bij mij in de studio. Wil je toch liever een fotoshoot buien de regio Utrecht neem gerust contact op. Ik neem contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden. 

Veel gestelde vragen

Wat is jouw stijl?


Ik beschouw mezelf vooral als lifestyle fotograaf. Ik ben een liefhebber van kleine en grote details. Ik voel me aangetrokken tot het vastleggen van de meer natuurlijke, openhartige momenten - lachen, spelen, flirten, knuffelen. En dit alles in een natuurlijke omgeving!
Wanneer krijgen we de foto’s?


Binnen twee weken ontvangen je de zorgvuldig bewerkte foto’s in een persoonlijke online fotogalerij waar je een eigen selectie kunt maken. Je kunt achteraf je fotoshoot upgraden met het aantal foto's die je extra wil bijkopen.
Wat gebeurt er als het weer slecht is bij een buiten fotoshoot?


Bewolkt weer is geen probleem. Mocht het echter regenen, sneeuwen, hagelen, etc. dan overleggen we even over een nieuwe datum.
Hoe zit het met betalen?


Een paar dagen na de fotoshoot ontvang je van mij een betaalverzoek via de mail.
Wat is mooi om aan te doen tijdens de shoot?


Via de mail stuur ik jullie voorafgaand een brochure toe waarin kleding en kleuradviezen te vinden zijn. Wat styling betreft: hier help ik jullie graag mee! We kunnen van tevoren bespreken wat voor sfeer jullie graag zouden willen creëren. Want net als locatie is kleding belangrijk voor het totale beeld van een shoot. Ook heb ik een cliëntcloset deze jurken mag je gratis lenen tijden de fotoshoot.
Wat is een geschikte locatie?


Bij een newborn shoot kom ik graag bij jullie thuis langs of jullie kunnen er voor kiezen om langs te komen in mijn studio. Voor een gezin, jullie samen of zwangerschapsshoot shoot ga ik graag met jullie op pad! Er zijn een paar vaste mooie locaties waar ik graag fotografeer.
Wij zijn niet echt fotogeniek, is een shoot wel wat voor ons?


Bij een (familie) fotoshoot focus ik vooral op de connectie tussen jullie, de lieve, spontane momenten. Mijn regel is dus, kijk vooral niet naar mij maar naar elkaar. Ik leg jullie vast zoals jullie zijn! Door middel van kleine opdrachtjes (bij kindjes) en aanwijzingen help ik jullie tijdens een shoot. Terwijl jullie heerlijk knuffelen, spelen en plezier maken vang ik de pure momenten met mijn camera.
In welke week kan ik het beste een zwangerschapsshoot plannen?


Ik raad meestal aan tussen de 32 en 36 weken.
Na hoeveel weken vindt een newbornshoot plaats?


De mooiste newborn foto's worden gemaakt in de eerste 4 weken na de geboorte. Het is daarom erg fijn als jullie tijdens de zwangerschap al kenbaar maken dat jullie deze foto's graag gemaakt zouden willen hebben na de geboorte van jullie kindje.