cup with brown and white liquid_edited_e

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn fotografie! Heb je vragen, spreekt mijn stijl je aan en wil je graag een fotoshoot boeken of heb je interesse om samen te werken?

Via het contactformulier kun je contact met mij opnemen.

Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen en neem na het ontvangen van je bericht zo snel mogelijk contact met je op.

arrow&v
arrow&v

Bedankt voor je berichtje!

Contact

Info

Op dit moment fotografeer ik alleen in de regio Utrecht. Ik heb verschillende mooie buitenlocaties waar jullie uit kunnen kiezen. Bij een newborn shoot kunnen jullie er voor kiezen om de fotoshoot te laten plaatsen vinden thuis of bij mij in de studio. Wil je toch liever een fotoshoot buien de regio Utrecht neem gerust contact op. Ik neem contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden. 

Veel gestelde vragen

Wat is jouw stijl?


Ik beschouw mezelf vooral als lifestyle fotograaf. Ik ben een liefhebber van kleine en grote details. Ik voel me aangetrokken tot het vastleggen van de meer natuurlijke, openhartige momenten - lachen, spelen, flirten, knuffelen. En dit alles in een natuurlijke omgeving!
Wanneer krijgen we de foto’s?


De zorgvuldige bewerkte foto’s ontvangen jullie binnen twee weken jullie kunnen zelf jullie favoriete foto’s uitzoeken.
Wat gebeurt er als het weer slecht is bij een buiten fotoshoot?


Bewolkt weer is geen probleem. Mocht het echter regenen, sneeuwen, hagelen, etc. dan overleggen we even over een nieuwe datum.
Hoe zit het met betalen?


Als jullie een eigen selectie hebben gemaakt ontvangen jullie van mij een betaalverzoek via de mail. Na de betaling ontvangen jullie eigen geselecteerde HR beelden.
Wat is mooi om aan te doen tijdens de shoot?


Via de mail stuur ik jullie voorafgaand een brochure toe waarin kleding en kleuradviezen te vinden zijn. Wat styling betreft: hier help ik jullie graag mee! We kunnen van tevoren bespreken wat voor sfeer jullie graag zouden willen creëren. Want net als locatie is kleding belangrijk voor het totale beeld van een shoot. Ook heb ik een cliëntcloset deze jurken mag je gratis lenen tijden de fotoshoot.
Wat is een geschikte locatie?


Bij een newborn shoot kom ik graag bij jullie thuis langs of jullie kunnen er voor kiezen om langs te komen in mijn studio. Voor een gezin, jullie samen of zwangerschapsshoot shoot ga ik graag met jullie op pad! Er zijn een paar vaste mooie locaties waar ik graag fotografeer.
Wij zijn niet echt fotogeniek, is een shoot wel wat voor ons?


Bij een (familie) fotoshoot focus ik vooral op de connectie tussen jullie, de lieve, spontane momenten. Mijn regel is dus, kijk vooral niet naar mij maar naar elkaar. Ik leg jullie vast zoals jullie zijn!
In welke week kan ik het beste een zwangerschapsshoot plannen?


Ik raad meestal aan tussen de 32 en 36 weken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je buik, de een heeft een klein buikje bij 36 weken en de ander heeft dan al een grotere buik. Je wilt je prachtige buik laten zien en deze vastleggen voor altijd! Maar je lichaam veranderd, misschien hou je zelfs vocht vast of kan je niet meer heel lang staan. Dan kan je het beste al bij 32 weken een shoot boeken. Helemaal wat je zelf wilt dus!
Na hoeveel weken vindt een babyshoot plaats?


Doe dit vooral wanneer jullie je weer goed voelen. Ik adviseer een babyshoot plaats te laten vinden in de eerste maand na de geboorte, dit omdat een baby dan nog veel slaapt. Wil je liever even wachten met een fotoshoot? Dan kan je ook kiezen voor een babyshoot, bijvoorbeeld rond 6 maanden als je baby’tje kan zitten. Deze shoot heet een sitter-sessie.