Newbornshoot

''Voor de allerkleinsten'' 

Eindelijk, jullie kleintje is er. Nog zo mini en puur! Om dit voor altijd te onthouden leg ik jullie met veel liefde en geduld vast! Natuurlijk zijn de broertjes, zusjes ook welkom! Ik maak verschillende samenstellingen en portretfoto's van jullie! 

 

Ik adviseer een newbornshoot plaats te laten vinden in de eerste maand na de geboorte, maar later inplannen kan natuurlijk ook!

 

 

Hashtaguniq_edited.jpg

Pakket 1 

 • We nemen alle tijd. Houd rekening met een tijdsduur tussen de 1 - 1,5 uur. We volgen het ritme van de baby. 

 • De foto's worden gemaakt in een studio en in de zomer / lente buiten locatie in overleg.

 • Minimaal 10 foto’s in hoge resolutie, digitaal en zorgvuldig nabewerkt bij elke shoot.

 • Jullie ontvangen de foto's binnen twee weken. 

 • Inclusief stylingsadvies en gebruik van de cliëntcloset

 • Wil je graag een professioneel fotoalbum bij je shoot ontvangen? Deze kan je bestellen vanaf €39,95. Mogelijkheid tot bijkopen van foto's voor € 7,50 per foto. 

 

Prijs €89 inc. Btw

Pakket 2 

 • We nemen alle tijd. Houd rekening met een tijdsduur tussen de 1,5 – 2 uur. We volgen het ritme van de baby. 

 • De foto's worden gemaakt in een studio of in de zomer / lente buiten locatie in overleg.

 • Minimaal 20 foto’s in hoge resolutie, digitaal en zorgvuldig nabewerkt.

 • Jullie ontvangen de foto's binnen twee weken. 

 • Inclusief stylingsadvies en gebruik van de cliëntcloset.

 • Wil je graag een professioneel fotoalbum bij je shoot ontvangen? Deze kan je bestellen vanaf €39,95. Mogelijkheid tot bijkopen van foto's voor € 7,50 per foto. 

 

 

 

 

 

Prijs €139 inc. Btw

hashtaguiq.jpg
Hashtaguniq.jpg
Hashtaguniq.jpg
Hashtaguniq.jpg

Veel gestelde vragen 

” De mooiste herinneringen maak je met de mensen dichtbij je! “

 

Na hoeveel weken vindt een babyshoot plaats?

Ik adviseer een babyshoot plaats te laten vinden in de eerste maand na de geboorte, dit omdat een baby dan nog veel slaapt. Later is in overleg ook mogelijk.

Wil je liever even wachten met een fotoshoot? Dan kan je ook kiezen voor een babyshoot, bijvoorbeeld rond 6 maanden als je baby’tje kan zitten. Deze shoot heet een sitter-sessie.

Wat is jouw stijl?

Ik beschouw mezelf meer als een lifestyle fotograaf. Ik ben een liefhebber van kleine en grote details. Ik voel me aangetrokken tot het vastleggen van de meer natuurlijke, openhartige momenten - lachen, spelen, flirten, knuffelen.

Bij een newborn fotoshoot focus ik vooral op de connectie tussen jullie, de lieve, spontane momenten. Mijn regel is dus, kijk vooral niet naar mij maar naar elkaar. Ik leg jullie vast zoals jullie zijn! 

''Ik ben altijd op zoek naar creatieve en spontane momenten. Mijn doel is om deze mooie herinneringen voor het leven te creëren en vast te leggen.''

Hoe ontvang ik de foto's?

Binnen twee weken ontvangen jullie de foto's. 

Hoe zit het met betalen?

Na de shoot ontvangen jullie binnen 72 uur een preview en een factuur met het bedrag in je mailbox. Je kunt het bedrag per bank overmaken. Binnen twee weken ontvangen jullie de foto's. 

De styling

 

En de styling is dus ook iets waar ik jullie heel erg graag mee help. Want net als locatie is kleding belangrijk voor het totale beeld van een shoot. Het is ten eerste heel erg belangrijk dat je draagt waar je je prettig in voelt.  

 

Wat ik altijd erg mooi vind op foto’s is beweging, bijvoorbeeld kleding die mooi meegaat met de wind. Dus hierbij een kleine tip; probeer vloeiende, bewegende materialen aan te trekken. Ook heb ik een cliëntcloset deze jurken mag je lenen tijden de fotoshoot. Willen jullie graag meer hulp bij het maken van de keuze voor kleding? Dit is helemaal geen probleem. En stuur gerust foto's met ideeën wat jullie willen gaan dragen

 

Ga niet voor kleding met grote logo’s, grote teksten en merknamen. Ga ook niet voor felle kleuren (neon) deze kunnen namelijk heel afleidend zijn op de foto. Een fotoshoot met meer mensen is het altijd mooi om één lijn te maken in de kleding keuzen. 

Bijvoorbeeld een kleurencombinatie dat goed werkt samen of probeer eens leuk te matchen met de tinten die jullie dragen. Zachte tinten en aarde kleuren doen het altijd heel goed tijdens een fotoshoot.

Houd rekening met de locatie waar we gaan fotograferen. Neem eventueel verschillende outfits mee in plaats van 1 outfit zo dat we tijdens de fotoshoot kunnen we ook de kleding outfits ruilen. 

De Locatie

 

De fotoshoot vinden plaats in de studio of bij jullie thuis (omgeving Utrecht).

Buiten Utrecht graag in overleg 

The studio

 

Deze ruimte is gekozen om de ultieme newborn of lifestyle fotografie omgeving te creëren.

De studio is voorzien van verschillende  ‘props’.  Denk aan: krukjes, bankjes, kleedjes, stoelen, droogbloemen en een mooi opgemaakt bed. In de studio is een toilet aanwezig en parkeren is gratis. Ook is er een cliëntcloset aanwezig. Dit zijn prachtige jurken die je mag gebruiken bij een fotoshoot.

Voor de babyfotoshoot zijn er verschillende accessoires aanwezig. Ook is er een kleedruimte beschikbaar en er is een verschoonruimte voor de kleintjes.

​​

De studio ligt in de provincie Utrecht in het plaatsje Nieuwland. 

Adres -  Smalzijde 17a 4243JP Nieuwland

Bij jullie thuis.  

hashtaguniq.png

KVK 75401002

Naamloos-4peng_Tekengebied 1.png
Naamloos-4peqweng_Tekengebied 1.png
Naamloos-4png_Tekengebied 1.png
Naamloos-4peqwenEg_Tekengebied 1.png

STUDIO 

SMALZIJDE 17A 

4243JP NIEUWLAND 

LOGO_Tekengebied%201_edited.png

LET'S GET Social