Hashtaguniq11.jpg

MOEDERDAG

Fotoshoot 

NU MET TWEE GRATIS FOTO'S

Moederdag 

MOEDERDAG

FOTOSHOOT

Wat leuk dat je interesse hebt in een speciale moederdag fotoshoot. We gaan samen naar het mooie natuurgebied Soesterduinen om jullie verhaal voor altijd vast te leggen. Je kunt kiezen uit een zwangerschap, gezin of motherhood fotoshoot.

 

Mijn stijl van fotograferen is warm, liefdevol en puur. De foto’s worden daardoor echt en natuurlijk. Ook help ik je graag met de styling en mag je gebruik maken van mijn client closet. Met als eindresultaat prachtige foto’s, met echte emoties.  

 

Bij een fotoshoot focus ik me op de connectie tussen jullie en de spontane momenten. Mijn regel is; kijk vooral niet naar mij, maar naar elkaar. Ik leg jullie vast zoals jullie zijn. Door kleine opdrachten te geven (bij kindjes) en aanwijzingen help ik jullie tijdens de shoot. Terwijl jullie heerlijk knuffelen, spelen en plezier maken, vang ik de pure momenten met mijn camera.

INBEGREPEN:

  • 1 uur fotografie  

  • 10 bewerkte foto’s naar eigen keuze, nu met twee gratis foto's. 

  • Inclusief stylingadvies en gebruik maken van de client closet

  • jullie ontvangen de foto’s binnen twee weken in een persoonlijke online fotogalerij, waar je de foto’s kunt selecteren en downloaden en mogelijkheid om foto’s bij te kopen.  

  • Reiskosten  

  • Tot 5 personen.  

PRIJS

€149,-

Hashtaguniq.jpg
 
Hashtaguniq44.jpg

Wat is mooi om aan te doen tijdens de shoot?

Via de mail stuur ik jullie vooraf een brochure toe waarin kleding- en kleuradviezen te vinden zijn. Wat styling betreft, hier help ik jullie graag mee! We kunnen vooraf bespreken welke sfeer jullie graag willen creëren. Want net als locatie is kleding belangrijk voor het totaalbeeld van de foto’s. Ook heb ik een client closet, waar je gratis jurken mag lenen tijdens de fotoshoot. 

Client closet - Jurken die je mag lenen voor een fotoshoot

Mijn client closet bevat een mooie selectie kleding items waaruit jij kunt kiezen. Deze jurken en accessoires mag jij lenen tijdens een fotoshoot. Een duurzame manier van werken, waar we allemaal erg blij van worden.    

Welke tijd spreken we af? 

Voor het mooiste licht fotografeer ik graag vroeg in de ochtend 

(7:00, 8:00, 8,30, of 9:00) of eind van de dag tijdens het gouden uurtje.

 

Starttijden gouden uur shoots:

- Begin april 19:00 eind april 19:30

- Begin mei 19:45 en eind mei 20:45

- Begin juni 20:30 en eind juni 20:45

- Begin juli 20:45 en eind juli 20:15 

- Begin augustus 20:00 end augustus 19:15  

Wat gebeurt er als het slecht weer is bij een buiten fotoshoot?

Bewolkt weer is voor een fotoshoot geen probleem. Mocht het gaan regenen, hagelen etc., dan overleggen we even over een nieuwe datum.

Wanneer krijgen we de foto’s? 

Binnen twee weken na de fotoshoot, ontvangen jullie de zorgvuldig bewerkte foto’s in een persoonlijke fotogalerij. Je kunt hier je eigen selectie in maken. Ook kan je achteraf je fotoshoot upgraden met het aantal foto’s die je extra wilt bijkopen.

 

Hoe zit het met betalen?

Een paar dagen na de fotoshoot ontvang je van mij een betaalverzoek via de mail.

 

Beschikbaarheid 

Via de mail hebben we samen contact over een geschikt datum en tijd. Pas na de bevestigingsmail die jullie van mij ontvangen over de officiële tijd en datum is deze gereserveerd voor jullie. Daarom kunnen datums vergeven worden, als ik lang op reactie moet wachten. Dus een kleine tip; probeer binnen enkele uren te reageren op de datums die ik jullie doorstuur. Ik vind het ontzettend vervelend als ik geen plek meer heb om jullie te kunnen shooten. 

 

 

WIL JIJ JE WAARDEVOLLE MOMENT VAST LATEN LEGGEN? OF HEB JE EEN VRAAG? STEL 'M GERUST 

Hashtaguniq20.jpg