LIFESTYLE FOTOGRAAF

hey there!

I'M LINDA

Hi, ik ben Linda! 31 jaar en hou van gezelligheid, reizen over de wereld en prachtige verhalen vertellen met fotografie. Ik woon in Utrecht, waar ik dan ook graag op mooie plekken fotografeer. Mijn wereld zie ik voortdurend in beelden.  

 

  Met veel aandacht voor mijn omgeving, licht, sfeer en kleur leg ik deze beelden vast mét en zonder camera. Het vastleggen van deze momenten zijn voor mij heel belangrijk. Emotie, spontaniteit, vriendschap en liefde zijn namelijk ingrediënten waar ik graag mee fotografeer. De details van deze alledaagse momenten zie je terug in mijn shoots.    

 

Als ik niet fotografeer, dan ben ik graag met vrienden gezellig uit eten of aan het brainstormen over mijn volgende reis.  

Hashtaguniq.jpg

''DE WERELD ZIEN, FOTOGRAFIE EN MOOIE VERHALEN VERTELLEN

Reizen, nieuwe plekken ontdekken en het zien en voelen van culturen vind ik indrukwekkend en geven mij inspiraties voor mijn shoots. Nu je weet wie ik ben, ben ik erg benieuwd naar jullie verhaal. Ik kan niet wachten om dit verhaal voor jullie vast te mogen leggen. Wil je meer weten over mijn diensten? Stuur me gerust een berichtje. Hopelijk zien we elkaar snel op de shoot!

hashtaguniq.jpg

MIJN MISSIE 

Je herinneringen voor later, kun je nu maken

De perfecte momenten vangen met mijn camera. Spontaniteit, emotie en liefde zijn voor mij sleutelwoorden om jou op een unieke manier vast te leggen. Het gaat om de juiste momenten, gecombineerd met licht en natuur en de mensen wie ik fotografeer. Dit wil ik vastleggen voor het leven, een herinnering voor later.

martin-pechy-1IwBabyMXAA-unsplash.jpg
martin-pechy-1IwBabyMXAA-unsplash.jpg

kind words

THE MOST WONDERFUL EXPERIENCE!

Wij vonden de zwangerschapsshoot heel bijzonder, en zijn heel blij dat we het gedaan hebben! Fijne en relaxte sfeer en dat zie je ook echt terug in de foto’s. Heel erg bedankt dat je voor ons deze bijzondere periode hebt vastgelegd!

DANIELLE