hashtaguniq.jpg

LIFESTYLE FOTOGRAAF

linda de stigter.jpg

hey there!

I'M LINDA

Hi, ik ben Linda, 31 jaar en hou van gezelligheid, reizen over de wereld en prachtige verhalen vertellen met fotografie. Ik kom zelf uit Utrecht waar ik dan ook graag op mooie plekken fotografeer. Ik bekijk de wereld voortdurend in beelden. Met aandacht voor omgeving, licht, sfeer en kleur leg ik deze beelden vast met camera en zonder.  Het vastleggen van de momenten zijn voor mij daarom ook heel belangrijk. Emotie, spontaniteit, vriendschap en de liefde zijn voor mij de ingrediënten om te fotograferen. De details en schoonheid van deze alledaagse momenten leg ik daarom ook graag vast in mijn shoots. Als ik niet fotografeer ben ik graag met vrienden, gezellig uit eten of denken aan mijn volgende reis. 

''DE WERELD ZIEN, FOTOGRAFIE EN MOOIE VERHALEN VERTELLEN

Reizen, plekken ontdekken en zien en voelen van culturen vind ik indrukwekkend en geven mij inspiraties voor mij shoots. En natuurlijk in de juiste setting lust ik graag een wijntje bij een borrelplank en of kan je mij terugvinden op de bank met een spannende serie. Nu weet je wie ik ben, maar nu ben ik echt benieuwd naar jullie verhaal! Ik kan niet wachten om dit verhaal te mogen vastleggen. Wil je toch meer weten over mijn diensten? Stuur mij dan gerust een berichtje. Hopelijk zien we elkaar dan snel op de shoot.

MIJN MISSIE 

Je herinneringen voor later, kun je nu maken

De juiste momenten vangen voor mijn camera. Liefde, spontaniteit en emotie zijn de sleutels om dit op een unieke manier vast te leggen.  De warme momenten, het werken met licht en de verbintenis tussen natuur en de mensen wie ik fotografeer wil ik vastleggen voor het leven. De herinneringen voor later maken. 

MORE ABOUT ME

HOE ZOU JE JEZELF IN EEN ZIN OMSCHIJVEN?

Gezellig & enthousiast 

WAAR WORD JIJ BLIJ VAN?

Lekker eten!

STEDENTRIP TIP? 

Marrakech 

FAVORIETE SHOOT LOCATIE EN TIJD

Soesterduinen / gouden uurtje

martin-pechy-1IwBabyMXAA-unsplash.jpg

experiences

BLOGGING MY

martin-pechy-1IwBabyMXAA-unsplash.jpg

READY TO MAKE MAGIC TOGETHER?

let's talk