Hi, ik ben Linda

Ik ben Linda, 30 jaar en woonachtig in Utrecht. Vanuit mijn passie en grote hobby, ben ik 2 jaar geleden begonnen als freelance fotograaf. Hiervoor heb ik een fotografie studie gevolgd aan de Vogue Akademie in Amsterdam. In de opleiding heb ik veel geleerd over composities, kleuren, creatief kijken en het werken met licht.

 

Na de opleiding ben ik mij verder gaan ontwikkelen als fotograaf en heb daarin een eigen stijl ontwikkeld. Dit uit zich in liefde voor warme tinten en ben ik altijd op zoek naar creatieve en spontane momenten. Mijn doel is om deze mooie herinneringen voor het leven te creëren en vast te leggen.

 

Ik vind het heerlijk om buiten in de natuur te fotograferen en ben gek op verschillende soorten bloemen en grassen en dit gecombineerd met het gouden uur!

 

Sinds kort heb ik een eigen studio waar ik prachtige dingen mag maken. Het stukje buiten wat ik zo prachtig vind de bloemen en de kleuren van de grassen heb ik vertaald naar warme, sfeervolle studio. Benieuwd naar mijn werk? Neem een kijkje in mijn portfolio en ik hoop dat ik jullie kan inspireren. Wil je mij boeken als fotograaf? Dat kan via het contactformulier op de site zodat we een afspraak kunnen maken. 

 

Liefs Linda

 

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze

Ik ga graag samen met jullie naar een mooie locatie om deze fase en jullie verhaal voor altijd vast te kunnen leggen. Bij een familie fotoshoot focus ik vooral op de connectie tussen jullie, de lieve, spontane momenten.

hashtaguniq.jpg

'' Ik wik de momenten voor je vangen die er het allermeeste toe doen.