Client closet - Jurken die je mag lenen voor de fotoshoot

Waarom een client closet? Een client closet is een selectie kleding items waaruit je kunt kiezen en lenen tijdens een fotoshoot. Daarnaast is dit een duurzame manier van werken. De styling is dus ook iets waar ik jullie heel erg graag mee help. We kunnen van tevoren bespreken wat voor sfeer jullie graag zouden willen creëren. Want net als locatie is kleding belangrijk voor het totale beeld van een shoot.


De jurken


De jurken zijn gemaakt van fijne stoffen die soepel om je lichaam vallen en mooi aansluiten. Vanwege de elasticiteit en verstelbare veters zijn ze bovendien makkelijk in meerdere maten te dragen (XS – L/XL), zowel zwanger als niet zwanger.


Jurk Loulou

Zo sierlijk, zo vrouwelijk en zo mooi! Door het elastiek in de taille voelt hij zo lekker aan en is hij in verschillende maten heel mooi te dragen. De dress is ook heel geschikt voor wanneer je zwanger bent.


Jurk Esmee

Deze jurk valt zo mooi, soepel en de kleur van de stof is prachtig. Met een elastiek in de taille is hij mooi te dragen tm XL en staat prachtig wanneer je zwanger bent.Jurk Dionne

Deze jurk valt zo mooi, de lengte van de jurk is geweldig!! Met een elastiek in de taille is hij mooi te dragen tm L en staat prachtig wanneer je zwanger bent.Jurk Fien

Deze jurk valt zo mooi, soepel en de kleur van de stof is prachtig. Met een elastiek in de taille is hij mooi te dragen tm L en staat prachtig wanneer je zwanger bent.Jurk Eva

Deze jurk valt zo mooi, soepel en de kleur van de stof is prachtig. Met een elastiek in de taille is hij mooi te dragen tm L en staat prachtig wanneer je zwanger bent.


Jurk Liz

Deze jurk valt zo mooi, soepel en de kleur van de stof is prachtig. Deze jurk is een echte eye catcher met de prachtige wijde mouwen. One size en mooi te dragen tm maat 42.


Kimono Stef

Wat een beauty is deze prachtige kimono! Heel mooie creme kleur en prachtige details. One size en te dragen t/m maat XL


Jurk Anna

Een hele mooie kanten jurk met prachtige details! One size en mooi te dragen tm maat 42.


Jurk Jessie

Deze mooie roestbruine jurk heeft een split aan beide zijkanten. Deze jurk valt zo mooi, soepel en de kleur van de stof is prachtig. Met een elastiek in de taille is hij mooi te dragen tm L en staat prachtig wanneer je zwanger bent. One size en mooi te dragen tm maat XL.Jurk Loise

Deze jurk valt zo mooi, soepel en de kleur van de stof is prachtig. Prachtige details zoals een mooie transparante kanten stof op de rug en de wijde mouwen natuurlijk. One size en mooi te dragen tm maat XL.


Het is wel heel handig om van tevoren aan te geven of je gebruik wilt maken van de cliënt closet, zodat ik de jurken mee kan nemen. Laat je het me even weten?