Het beste moment voor je zwangerschapsshoot in Utrecht en omgeving

Zwanger en dit unieke moment vangen in een zwangerschapsshoot?


Ben je zwanger en denk je erover om een zwangerschapsshoot te plannen? Leuk! Dit bijzondere moment leg ik graag voor je vast. Een zwangerschap is een unieke periode in jullie leven. Iedere week groeit je buik en jullie kindje mee. Met een zwangerschapsshoot kun je die prachtige buik vastleggen. Ook de liefde tussen jullie samen is met een zwangerschapsshoot meteen mooi in beeld te brengen. Veel vrouwen missen na de bevalling hun buik. Dan is het extra fijn als je een mooi aandenken hebt aan je buik en zwangerschap. Veel mensen vragen zich af wat nu het beste moment is voor een zwangerschapsshoot. Ik geef je graag wat tips en adviezen hierover.Wanneer is het beste moment voor een zwangerschapsshoot?


De meeste zwangerschapsshoot worden tussen de 30 en 36 weken gedaan. Dit omdat je buik dan het meest zichtbaar is en je jezelf nog fit voelt. Ieder vrouwenlichaam is anders, het is absoluut geen harde ‘eis’ dat het in deze periode moet. Als je bijvoorbeeld al eerder zwanger bent geweest, zal je buik eerder zichtbaar zijn. We kunnen de zwangerschapsshoot dan in overleg ook eerder doen. Bijvoorbeeld tussen de 28 en 32 weken. Maar ook het krijgen van een meerling of complicaties in de zwangerschap kunnen zorgen dat je de zwangerschapsshoot liever eerder wilt doen. Geen probleem! Ik ben flexibel en mijn wens is dat jij je fijn en gelukkig voelt. Zo krijgen we samen de mooiste shoots van je zwangerschap!Het is belangrijk hoe jij je voelt. Hoe langer je zwanger bent, hoe meer belastend het fysiek voor je kan zijn. Met een fotoshoot lopen we vaak kleine stukjes, om zo de meest mooie achtergronden en sfeerfoto’s vast te leggen. In overleg kunnen we altijd kijken naar wat er in jouw situatie mogelijk is. Liever zitten of niet te lang staan? Ik hou rekening met wat jullie graag willen!

Het belangrijkste is dat je je comfy voelt in je lijf en de omgeving. En is jullie kleine, grote wonder geboren? Dan kom ik graag de newbornshoot van jullie kindje doen!Wat doe je aan voor een zwangerschapsshoot?

Het is super leuk bij een zwangerschapsshoot als ten eerste die mooie buik goed zichtbaar is bijvoorbeeld een mooie jurk. Naturel kleuren doen het altijd mooi op de foto’s en omgeving waar ik fotografeer. Bijvoorbeeld crème, wit, taupe en andere natuurkleuren.

Ga je samen met je partner op de foto? Dan is het een leuk idee als jullie kleding matcht. Probeer drukke kleuren en printjes te vermijden. Ik wil altijd meedenken en advies geven als je twijfels hebt over je kledingkeuze. Neem gerust vrijblijvend contact met me op hiervoor!Met liefde leg ik jullie wonder vast op de lens.

Neem vrijblijvend contact met me op voor al je vragen over de zwangerschapsshoot. Herinneringen voor later..kun je nu maken! Tot snel