Lieve woorden


Super blij met onze foto's. En prettige sfeer om met Linda te werken. Ze had alle tijd voor ons en veel geduld met de kindjes, die niet altijd mee wilde werken. We konden lekker ons ding doen en Linda pakte de momentjes. Heel bij met het resultaat, spontane familiekiejes met echte emotie. Dank! Volgend jaar weer.

HAROLD, VERA, LOLA EN FOSS


Een super goede fotoshoot gehad met Linda! Heel erg blij met het resultaat, veel meer mooie foto's dan van te voren gedacht (ivm baby en peuter). Linda is heel 'chill' en denkt graag mee over alles, inclusief afleiding voor kindjes:-). Echt een topper!

FLEUR


Super leuke foto's laten maken door Linda in het Maximapark. We konden hier lekker ons zelf zijn, want een vaste pose aannemen, dat hoefde wij niet van Linda. Deze manier van fotograferen past goed bij ons, waardoor wij erg tevreden zijn met het resultaat. Daarnaast nam Linda ook echt de tijd om leuke foto's te maken, want met een kindje erbij weet je het natuurlijk nooit. ​

PATRICK & ROMY


Linda heeft voor onze winkel Pracht.nl een nieuwe website/ webshop gebouwd en ook de fotografie hiervoor verzorgd. Het is een heel mooi fris geheel geworden, onderscheidend en echt van deze tijd! Snel en correct gewerkt, top gedaan. Wij kunnen Linda iedereen aanbevelen voor een fotografie opdracht of andere mogelijke samenwerking. ​

CORIEN (PRACHT.NL)


Het was erg leuk om door Linda foto's te laten maken van ons gezin. Ze is ontspannen, neemt de tijd en heeft leuke ideeën tijdens de shoot. Ook de kinderen waren erg op hun gemak bij haar. Wij zijn heel blij met het resultaat! ​

LONNEKE


Super leuke zwangerschaps fotoshoot gehad met Linda bij de Haarrijnseplas, super mooie locatie overigens. Van te voren hadden we de kleding door besproken wat ik aan zou doen. Helemaal leuk, we hadden er zin in! Toevallig was het die week prachtig mooi na zomer weer. Al vrij snel de foto's mogen ontvangen en ik ben zo tevreden met de foto's. Het is toch iets bijzonders om op terug te kijken. Ik raad mensen aan foto's te laten schieten bij Hashtaguniq, niet alleen om het mooie resultaat maar ook om de leuke fotografie. ​

SHARON


Wat was het een genot om deze fotoshoot bij Linda te doen! Ze werkt heel professioneel. Vraagt naar jouw voorkeuren en door haar enthousiasme voel je je al snel op je gemak. Ze kan heel mooi spelen met natuurlijk licht wat zorgt voor een prachtige romantische en natuurlijke stijl. Ook kijkt ze goed wat bij jou past en denkt ze met jou mee als je zelf ook ideeën hebt. De communicatie verliep ook heel soepel en je ontvangt al heel snel je foto's. Mega blij met het eindresultaat! ​

LESLIE


Zoek je iemand die mooie foto's kan schieten? Linda kan ik je aanraden. Zelfs ons zoontje van 2jaar voelde zich thuis en lachte een uur lang in de lens. Ze reageert snel, is helder in haar communicatie en stuurde binnen een week al de foto's toe. GEWELDIG!

SAJIA


We zijn zo blij met de mooie foto’s, een super ontspannen sfeer tijdens de shoot, en Linda nam alle tijd voor ons! Zeker weten dat we een volgende shoot weer bij je boeken, super bedankt Linda!!


DEVENY


Linda nam ons mee naar de Leusderheide. Wat een prachtige locatie! Het kledingadvies samen met de kleursamenstelling van de foto's zorgt voor een hele zachte uitstraling. We zijn superblij met het eindresultaat.


CISKA


Een shoutout naar lieve Linda die de foto's heeft gemaakt voor mat weer profi content. Nooit eerder gedaan en best spannend maar Linda was zo relaxed en comfortabel. Nogmaals bedankt Lieve Linda


JULLIETTE

(IN BALANS LIFESTYLECOACHING)


Wij hebben het als heel fijn ervaren met jou als fotograaf. Zowel qua communicatie als ons het gevoel geven om vrij te zijn in wat wij voor ogen hadden. En ons daar ook de ruimte voor hebt gegeven. Hierdoor voelden we ons op ons gemak en voelde het heel natuurlijk aan. Blij dat we dit samen met jou hebben mogen doen!


PRISCILLA


Bedankt voor de foto's. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Blijft toch dierbaar om dit moment vast te leggen, dus dank hiervoor. De shoot zelf hebben we ook als prettig ervaren. Je gaf ons instructies maar ook de ruimte om zelf ons gang te gaan. Wij voelde ons op ons gemak.


ALEMNESH


Wat zijn wij blij met het resultaat van de familiefotoshoot! Linda is erg relaxt en laat zich niet gek maken. Heeft mooie ideeen voor de foto’s en luistert naar de wens. Ze brengt een ontspannen sfeer en dat zie je op de foto’s!


CLAUDIA


Laatst heb ik (samen met mijn vriend) een zwangerschapsshoot gehad, wat zijn we blij met het eindresultaat! Het was lastig om een selectie te maken uit alle leuke foto’s. De sfeer was erg ontspannen en ongedwongen, daardoor voelde ik me snel op mijn gemak. Het is leuk dat je uit de cliënt closet jurken mag kiezen voor de shoot en ook de locatie bij de Haarrijnse Plas die Linda had bedacht, was erg mooi. Ik kijk nu al uit naar de newbornshoot als onze baby geboren is. Ik zou iedereen een fotoshoot bij Linda aanraden!


PRISCILLA


Wij vonden de zwangerschapsshoot heel bijzonder, en zijn heel blij dat we het gedaan hebben! Fijne en relaxte sfeer en dat zie je ook echt terug in de foto’s. Heel erg bedankt dat je voor ons deze bijzondere periode hebt vastgelegd!


DANIELLE


Wat een ontzettend mooie foto's zijn het geworden!! We vonden de shoot met Linda super leuk en voelden ons helemaal op ons gemak. Erg leuk om te zien hoe dat zich heeft vertaald naar spontane foto's. Een goeie mix van persoonlijke en professionele aanpak met fantastische foto’s als resultaat.


CLAUDIA


Wauw wat zijn we blij met de foto's van de zwangerschapshoot! Ontzettende mazzel gehad met het weer in oktober en daardoor hele mooie foto's kunnen maken tijdens het gouden uur. Linda haar fijne en spontane persoonlijkheid zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt en dit zie je terug op de foto's. Ze neemt de tijd voor de shoot en komt met goede ideeën voor zowel poses als kledingadvies. Bedankt Linda!


SUUZ


Wij zijn erg blij dat wij de fotoshoot hebben gedaan in deze omgeving. Het was een leuke en relaxte fotoshoot om te doen. Linda kwam met goede tips om het natuurlijk te laten overkomen en dat maakt voor ons de foto's ook zo mooi. Wij zouden het zo weer doen!

JEANNET, JORICK EN JAKE


Het was echt een fantastische dag! Linda is een enthousiaste en vrolijke meid en weet wat ze doet. Ze heeft ons gezinnetje perfect kunnen vast leggen. Ook fijn dat we de foto’s zo snel mochten ontvangen.


KIRSTIE


Een fotoshoot doen was voor ons een eerste keer, waardoor we dus best zenuwachtig waren. Gelukkig verdwenen de zenuwen al snel als sneeuw voor de zon. Eigenlijk was het gewoon een hele leuke stadswandeling waarbij we steeds bij elke mooie plek die we tegen kwamen foto’s maakten. Linda heeft precies onze visie die we voor ogen hadden qua sfeer, compositie en kleur vertaald naar prachtige foto’s die we nu als dierbare herinnering koesteren. Linda, bedankt!


MAAIKE & JELLE


Via Instagram kwamen we Linda tegen. We werden enthousiast van de fotografiestijl en hadden al snel contact. De familieshoot hebben we een maand later gepland en wat zijn we blij met de foto’s! Ons zoontje van 2,5 jaar was helemaal op z’n gemak. Ook wij voelden ons relaxt, Linda geeft op een hele vrolijke, enthousiaste manier tips waardoor we heel ontspannen waren. En dat zie je op de foto’s! En wat hadden we geluk met de prachtige herfstzon…. Linda weet hoe ze met dit prachtige licht kan spelen! De foto’s krijgen een mooi plekje aan de muur en in een fotoboek.

Bedankt voor het vereeuwigen van ons gezinnetje, een levenslange herinnering!!


DENNIS, MEIKE EN FERRE


Wij hebben twee weken geleden een super leuke shoot gehad bij Linda. Wat een ongelofelijke enthousiasme voor haar vak, het gaat allemaal zo vanzelf. Ze voelt super goed aan hoe ze met kinderen om moet gaan, waardoor het voor de kinderen een gezellig speels uitje wordt. We zijn ongelofelijk blij met deze prachtige foto’s , en zullen zeker in de toekomst nog een keer een shoot doen.


ROSE


‘We zijn super tevreden over de foto’s die Linda van ons gezin en mijn zwangerschap gemaakt heeft. De hele sfeer en kleuren zijn prachtig, een hele waardevolle herinnering. Ondanks dat ons zoontje er weinig zin in had die ochtend, zijn de foto’s heel mooi en sfeervol geworden. We hebben direct onze newbornshoot bij Linda vastgelegd voor over een paar weken.’


TANJA


‘Wij hebben in december een familie shoot gedaan bij Linda. Van te voren al heel fijn contact gehad en Linda denkt graag mee over de outfits wat fijn is. De fotoshoot was relaxt (wel wat onwennig voor ons maar je staat natuurlijk niet dagelijks voor een camera) we hadden het gevoel dat Linda de tijd voor ons nam en dat was erg fijn, zeker met een zoontje van 2 erbij. Heel erg blij met het eindresultaat! Linda bedankt voor de mooie foto’s!’


DENISE


Ontspannen, gezellig en je krijgt ook nog goede tips! Ik hou helemaal niet van op de foto gaan, maar met Linda voelde het heel ontspannen en niet als moeten. We zijn ongelofelijk blij met het resultaat!


DIONNE & KEVIN


“We hebben onlangs een hele leuke gezinsshoot gehad bij fotograaf Linda. Door haar professionele en ontspannen houding wist ze onze jongens mooi op de foto te zetten en hebben we ook nog eens allemaal veel lol beleefd tijdens de shoot zelf. Linda is kundig, vriendelijk, altijd goed bereikbaar en maakt prachtige foto’s!”


MASOOMA


Linda ging goed voorbereid te werk, communiceerde duidelijk en nam de leiding tijdens de shoot. Ze liet je op je gemak voelen en nam de tijd en dat zie je terug in de foto's. Relaxte, ontspannen foto's waar veel plezier vanaf straalt. Linda hartelijk dank!


SOPHIE


Mijn tweede zwangerschap heb ik laten vastleggen door hashtaguniq. Via instagram kwam ik foto’s tegen die Linda in haar prachtige kas had gemaakt en ik was gelijk verkocht, dat wilde ik ook!

We hadden heel prettig contact via de mail, waarbij mijn wensen en de mogelijkheden/opties werden besproken. Ik was op dat moment al 30 weken zwanger, maar gelukkig was er nog een plekje vrij op korte termijn. De shoot zelf verliep heel relaxed. Er werden fijne aanwijzingen gegeven en er was ook ruimte om zelf aan te geven wat ik graag zou willen. Daarnaast was het ook gewoon erg gezellig, zodat ik helemaal op m’n gemak was. Na de shoot ontving ik snel de gallerij en wat was ik blij met het resultaat, zoveel prachtige beelden! De foto’s zijn een blijvende herinnering aan een bijzondere periode in mijn leven en krijgen een mooi plekje in ons huis.


ELLISNiet eerder hadden we een fotoshoot gedaan, maar onze zwangerschap gaf een mooie aanleiding het eens te proberen. En daar hebben we geen spijt van gehad: wat een mooie foto’s heeft Linda van ons gemaakt. Het prettige contact voorafgaand aan de shoot nam wat van onze gezonde spanning weg, en ook tijdens de shoot zelf was Linda ontspannen en wist ze die energie over te brengen aan ons. Ze heeft een goede kijk op het zoeken van mooie plekjes en het lenen van een van haar jurken maakte het resultaat extra bijzonder. We zijn heel blij met het resultaat!


IRIS & MICHAEL