Lieve woorden
Super blij met onze foto's. En prettige sfeer om met Linda te werken. Ze had alle tijd voor ons en veel geduld met de kindjes, die niet altijd mee wilde werken. We konden lekker ons ding doen en Linda pakte de momentjes. Heel bij met het resultaat, spontane familiekiejes met echte emotie. Dank! Volgend jaar weer.

HAROLD, VERA, LOLA EN FOSSEen super goede fotoshoot gehad met Linda! Heel erg blij met het resultaat, veel meer mooie foto's dan van te voren gedacht (ivm baby en peuter). Linda is heel 'chill' en denkt graag mee over alles, inclusief afleiding voor kindjes:-). Echt een topper!

FLEUR


Super leuke foto's laten maken door Linda in het Maximapark. We konden hier lekker ons zelf zijn, want een vaste pose aannemen, dat hoefde wij niet van Linda. Deze manier van fotograferen past goed bij ons, waardoor wij erg tevreden zijn met het resultaat. Daarnaast nam Linda ook echt de tijd om leuke foto's te maken, want met een kindje erbij weet je het natuurlijk nooit. ​

PATRICK & ROMY


Linda heeft voor onze winkel Pracht.nl een nieuwe website/ webshop gebouwd en ook de fotografie hiervoor verzorgd. Het is een heel mooi fris geheel geworden, onderscheidend en echt van deze tijd! Snel en correct gewerkt, top gedaan. Wij kunnen Linda iedereen aanbevelen voor een fotografie opdracht of andere mogelijke samenwerking. ​

CORIEN (PRACHT.NL)Het was erg leuk om door Linda foto's te laten maken van ons gezin. Ze is ontspannen, neemt de tijd en heeft leuke ideeën tijdens de shoot. Ook de kinderen waren erg op hun gemak bij haar. Wij zijn heel blij met het resultaat! ​

LONNEKESuper leuke zwangerschaps fotoshoot gehad met Linda bij de Haarrijnseplas, super mooie locatie overigens. Van te voren hadden we de kleding door besproken wat ik aan zou doen. Helemaal leuk, we hadden er zin in! Toevallig was het die week prachtig mooi na zomer weer. Al vrij snel de foto's mogen ontvangen en ik ben zo tevreden met de foto's. Het is toch iets bijzonders om op terug te kijken. Ik raad mensen aan foto's te laten schieten bij Hashtaguniq, niet alleen om het mooie resultaat maar ook om de leuke fotografie. ​

SHARON


Wat was het een genot om deze fotoshoot bij Linda te doen! Ze werkt heel professioneel. Vraagt naar jouw voorkeuren en door haar enthousiasme voel je je al snel op je gemak. Ze kan heel mooi spelen met natuurlijk licht wat zorgt voor een prachtige romantische en natuurlijke stijl. Ook kijkt ze goed wat bij jou past en denkt ze met jou mee als je zelf ook ideeën hebt. De communicatie verliep ook heel soepel en je ontvangt al heel snel je foto's. Mega blij met het eindresultaat! ​

LESLIE


Zoek je iemand die mooie foto's kan schieten? Linda kan ik je aanraden. Zelfs ons zoontje van 2jaar voelde zich thuis en lachte een uur lang in de lens. Ze reageert snel, is helder in haar communicatie en stuurde binnen een week al de foto's toe. GEWELDIG!

SAJIA


We zijn zo blij met de mooie foto’s, een super ontspannen sfeer tijdens de shoot, en Linda nam alle tijd voor ons! Zeker weten dat we een volgende shoot weer bij je boeken, super bedankt Linda!!


DEVENY


Linda nam ons mee naar de Leusderheide. Wat een prachtige locatie! Het kledingadvies samen met de kleursamenstelling van de foto's zorgt voor een hele zachte uitstraling. We zijn superblij met het eindresultaat.


CISKA


Een shoutout naar lieve Linda die de foto's heeft gemaakt voor mat weer profi content. Nooit eerder gedaan en best spannend maar Linda was zo relaxed en comfortabel. Nogmaals bedankt Lieve Linda


JULLIETTE

(IN BALANS LIFESTYLECOACHING)


Wij hebben het als heel fijn ervaren met jou als fotograaf. Zowel qua communicatie als ons het gevoel geven om vrij te zijn in wat wij voor ogen hadden. En ons daar ook de ruimte voor hebt gegeven. Hierdoor voelden we ons op ons gemak en voelde het heel natuurlijk aan. Blij dat we dit samen met jou hebben mogen doen!


PRISCILLA


Bedankt voor de foto's. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Blijft toch dierbaar om dit moment vast te leggen, dus dank hiervoor. De shoot zelf hebben we ook als prettig ervaren. Je gaf ons instructies maar ook de ruimte om zelf ons gang te gaan. Wij voelde ons op ons gemak.


ALEMNESH


Wat zijn wij blij met het resultaat van de familiefotoshoot! Linda is erg relaxt en laat zich niet gek maken. Heeft mooie ideeen voor de foto’s en luistert naar de wens. Ze brengt een ontspannen sfeer en dat zie je op de foto’s!


CLAUDIA


Laatst heb ik (samen met mijn vriend) een zwangerschapsshoot gehad, wat zijn we blij met het eindresultaat! Het was lastig om een selectie te maken uit alle leuke foto’s. De sfeer was erg ontspannen en ongedwongen, daardoor voelde ik me snel op mijn gemak. Het is leuk dat je uit de cliënt closet jurken mag kiezen voor de shoot en ook de locatie bij de Haarrijnse Plas die Linda had bedacht, was erg mooi. Ik kijk nu al uit naar de newbornshoot als onze baby geboren is. Ik zou iedereen een fotoshoot bij Linda aanraden!


PRISCILLAWij vonden de zwangerschapsshoot heel bijzonder, en zijn heel blij dat we het gedaan hebben! Fijne en relaxte sfeer en dat zie je ook echt terug in de foto’s. Heel erg bedankt dat je voor ons deze bijzondere periode hebt vastgelegd!


DANIELLE