Hashtaguniq.jpg

ZWANGERSHAP

Fotoshoot 

Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot

Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is? Dan maak je de meest bijzondere levensfase ooit mee. Iedere dag ontwikkelt en groeit jullie kindje steeds meer uit tot zijn eigen unieke zelf. Naast zwanger zijn heb je nog veel meer aan je hoofd, waardoor het er niet altijd van komt om tot in je tenen van het moment te genieten. Meteen daarop inhakend: een zwangerschapsshoot is het perfecte moment om de tijd even stil te zetten.

 

Om te genieten van dat mooie kindje wat nu al in je buik groeit. Van het groeiende geluk in jullie gezin.  Als de liefde zich vermenigvuldigt, mag dit gezien worden! De liefde tussen jou en je partner en jullie kindje.. Veel ouders kijken vol trots en liefde terug op deze shoot. Iedere keer weer vind ik dit zo mooi en tof om te zien! 9 maanden lijken lang, maar ze zijn ook weer zó voorbij. Reden om ze te vangen en voor altijd vast te leggen!

 

Aan wat voor zwangerschapsshoots kun je nu denken bij bij?  

Met een zwangerschapsshoot buiten vang je natuur en liefde in 1 shoot

Denk je aan een zwangerschapsshoot buiten? Een heel goed idee!

De shoots die ik met zwangeren buiten doe, passen perfect in een romantische en rustige setting. De natuur heeft altijd zoveel moois te bieden. Zeker in combinatie met een stralende zwangere zoals jij én het perfecte tijdstip, levert dit adembenemend mooie foto’s op. Door de vele zwangerschapsshoots die ik heb mogen doen, weet ik precies wat de mooiste plekken zijn. Als fotograaf let ik op het licht, maar ook op achtergrondkleuren en het weer.  

 

Ik werk met natuurlijke materialen en kleuren  

Mijn handelsmerk als professioneel fotograaf die het liefste zwangerschapsshoot en newborn shoots doet? Ik werk met natuurlijke materialen en kleuren. Speciaal hiervoor heb ik een eigen client closet samengesteld. Dit zijn allerlei mooie jurken en accessoires die je gratis kunt gebruiken! In iedere maat en voor ieder type lichaam zijn deze beschikbaar. En uiteraard zit daar ook een ruime collectie jurken bij die voor zwangere vrouwen geschikt zijn.  

 

Hashtaguniq29.jpg
 
Hashtaguniq39.jpg

Jullie enige taak is ontspannen en van elkaar genieten  

Voor veel mensen is het wel even een drempeltje dat ze over moeten als ze voor de camera staan. Maak je absoluut geen zorgen! Ik ben de enige fotograaf en zal jullie van begin tot einde begeleiden. Zo hou ik de plekken en perfecte composities in de gaten. Ik vertel subtiel waar we heen gaan en hoe je kunt gaan staan. Daarbij is het ijs altijd snel gebroken, dus no worries!  Het enige wat jullie hoeven te doen is van elkaar genieten! Lol maken, elkaar knuffelen en kijken naar die prachtige buik. Proberen of je een schopje kunt voelen terwijl je partners hand op jouw buik ligt.. Zie je het al voor je? Ik ook!

De lichtval bepaalt het tijdstip van een zwangerschapsshoot buiten  

Als we buiten foto’s maken, is het belangrijk om ook op de lichtval te letten. Zo is het licht ‘s ochtends prachtig en helder. Voor het mooiste licht fotografeer ik  daarom graag vroeg in de ochtend (7:00, 8:00, 8,30, of 9:00). Zo vroeg denk je nu misschien?! Later is ook geen enkel probleem hoor, aan het einde van de dag kunnen we ook het ‘gouden uurtje’ pakken. Dit geeft ook een geweldige lichtinval!   

Starttijden gouden uur shoots: 

 

- Begin april 19:00 eind april 19:30  

- Begin mei 19:45 en eind mei 20:45  

- Begin juni 20:30 en eind juni 20:45  

- Begin juli 20:45 en eind juli 20:15  

- Begin augustus 20:00 end augustus 19:15  

 

Lief en romantisch: de zwangerschapsshoot met partner

 

Jullie eigen liefdesbubbel, die ik voor altijd vastleg. Denkend aan op wie jullie kleintje lijken zal. Als je een zwangerschapsshoot met partner boekt, gaan jullie samen op de foto. Deze shoot is net als bij anderen zwangerschapsshoot tussen de 30 en 34 weken. Uiteraard is dit afhankelijk van hoe jij je voelt! Eerder of later kan in overleg ook altijd.    

 

Waarom die 30 tot 34 weken? Vaak ben je dan fysiek nog lekker fit en is je buik prachtig rond. Voor de 30 weken hebben sommige vrouwen nog een te bescheiden buikje en we willen natuurlijk shinen met die mooie buik!    

 

Ik denk mee met de outfit voor jou en je partner tijdens de zwangerschapsshoot    

 

Wat moeten we aan?! Een stressmomentje in menig huishouden. Niet nodig! Je kunt gebruik maken van mijn spec client closet. Of je stuurt me bij onze voorbereiding wat foto’s toe van kleding die je in gedachten hebt. Ik geef je daarom graag advies. Zodat je helemaal relaxed en vol plezier met je partner samen straalt tijdens de shoot!  

Zwangerschapsshoot met kind

Wat leuk! Grote broer of zus gaat ook mee op de foto. Een prachtig moment om jullie groeiende gezin en familie vast te leggen. Ik ben dol op kinderen. Zelf een trotse tante van 6 neefjes en een nichtje, waardoor ik alle kinderspelletjes en opdrachtjes in mijn hoofd heb. Zodat er een relaxte en spontane situatie ontstaat voor iedereen.    

 

Die ik snel op de camera vast leg, want dit zijn de mooiste momenten. Lekker spontaan en vol pure liefde! Ook heel lief is het als je kind de baby in de buik alvast een kusje geeft. Of de handjes zachtjes op jouw buik legt. Daarbij is het voor de grote broer of zus ook een hele mooie voorbereiding op de prachtige baby die er straks bij hoort!  

 

Zwangerschapsshoot in Utrecht? 

Op zoek naar een mooie zwangerschapsshoot in de regio van Utrecht? Ik woon in Utrecht en fotograaf daar veel. Maar ik heb ook nog een binnenstudio en kas waar ik shoots plan! Mijn binnenstudio is goed bereikbaar en vanaf Utrecht in een klein half uurtje aan te rijden. Zo komt het mooiste van twee werelden samen. Zo kun je bij de buitenlocatie in bohemian style jezelf laten fotograferen in een prachtige kas! Liever naar buiten? Kan ook! Ik ken de mooiste natuurgebieden rond Utrecht op mijn duimpje. We kunnen prachtige plekjes opzoeken met een fotoshoot in Soesterduinen!   

 

WIL JIJ JE WAARDEVOLLE MOMENT VAST LATEN LEGGEN? OF HEB JE EEN VRAAG? STEL 'M GERUST 

Hashtaguniq.jpg